Ofertă Special Creată Pentru Programul StartUp Nation

Ai Un Proiect Aprobat Prin Start Up Nation sau Fonduri Europene?

Fiecare dintre beneficiile pe care ți le propunem au fost atent alese și au girul consultanților autorizați în domeniu. După procesul de creare site special adaptat cu cerințele Start Up Nation vei avea la îndemână un instrument extrem de util pentru promovarea afacerii, un website competitiv în față concurenței.

Evoluția afacerii tale este important să fie susținută încă din prima să luna și să continue constant pe toată durată existenței sale. În condițiile actuale când concurență este atât de incisivă nu poți există că firmă cu rezultate notabile și fără o promovare online profesională. Suntem experți în metode și tehnici de optimizare seo care sunt permanent actualizate în funcție de evoluția mediului online. Suntem atenți la orice schimbare apare și acționăm pentru a-ți aduce afacerea în topul căutărilor online.

Privește această facilitate ca pe un bonus important pe care îl primești fără niciun cost chiar la deschiderea afacerii pe care vrei să o lansezi.

6 Avantaje Create Special Pentru Start Up Nation

Costurile pentru oricare pachet de creare site sunt suportate integral în cadrul programului Start Up Nation România și te asigurăm că produsul nostru este fără echivoc eligibil.

Îți punem la dispoziție suport pentru achiziționarea domeniului precum și 12 luni de găzduire gratuită. Conform contractului semnat îți vom oferi garanție de bună execuție și funcționare pentru 6 luni.

Este esențial ca tu să fii mulțumit, iar acest lucru știm că se poate realiza numai dacă vei fi și tu parte din această lucrare care îți va reprezenta afacerea. În cel mult 14 zile îți vom preda cheile site-ului dorit.

Echipa noastră se ocupă de site-ul tău în totalitate, iar costurile vor rezulta din întocmirea unui contract și emiterea unei facturi a cărei sumă este eligibilă  Start-Up Nation sau Fonduri Europene.

Acceptăm plată la 90 de zile a sumei aferente serviciilor pe care le-ai contractat cu echipa noastră și pe care ți le-am facturat conform contractului întocmit.

Vizibilitatea ta este esențială pentru a-ți promova activitatea, de aceea proiectul Start-Up Nation sau Fonduri Europene acordă susținere financiară completă pentru crearea unui site și serviciile aferente de promovare în mediul online.

6 Motive Pentru Care Ne Vrei Lângă Start Up-ul Tău:

Dacă apreciezi profesionalismul în orice domeniu atunci noi te asigurăm că ți-l putem oferi. Știm să lucrăm atent, folosim soluții de ultimă oră, oferim performanță și autenticitate în tot ceea ce ține de crearea unui website, lansarea sa și promovarea online.

Start Up Nation

Acesta este motivul pentru care am lansat pachetele de servicii pentru Start-up Nation România sau Fonduri Europene cu ajutorul cărora vei deveni deținătorul unui site performant care va fi oglinda afacerii tale.

Vă Oferim Start Up-ul Perfect Pentru Afacerea Ta Prin:

Concepem și particularizăm atât structura cât și designul site-ului tău pentru ca tu să lucrezi relaxat cu un produs profesional.

Pentru că dorințele și necesitățile tale sunt importante în legătură cu solicitarea de creare site îți vom asigura cel mai bun design și o structură fluidă pentru vizualizarea site-ului.

Fiecare linie de program pe care o vom scrie este implicit gândită să îți asigure potențial pentru o promovare online de cea mai bună calitate.

Încă de la începutul activității de creare site vom lucra astfel încât produsul solicitat să fie impecabil pentru vizualizare pe orice dispozitiv.

Clienții tăi vor putea vizualiza informațiile site-ului de pe orice dispozitiv static sau mobil. Fie că este un calculator, o tabletă, sau un smartphone, calitatea informațiilor afișate nu va avea de suferit.

Imaginile, textul și grafica noului tău web site se vor adapta perfect în funcție de fiecare display în așa fel încât experiența utilizatorului în navigare să fie confortabilă.

Lupta pentru vizibilitatea afacerii tale se duce continuu pentru că posibili concurenți abia așteaptă să-ți ia locul în topul preferințelor.

Nu este suficient că ai beneficiat deja de creare site în stil profesional. Este necesar să fie susținută în continuare legătura cu clienții printr-un dialog online informativ.

Acesta se va axă pe crearea unei notorietăți a afacerii tale prin aducerea constantă a unui conținut de valoare și simultan relevant, totul în scopul de a atrage și menține clienții fideli.

După creare site profită de eficiența unei echipe experimentate care va lucra pentru promovarea sa online prin metode profesionale care țin pasul cu tehnicile din domeniu.

Acordă-ne încredere și îți vom arată că site-ul tău va intră în topul rezultatelor căutărilor pentru domeniul tău de activitate. Pentru că website-ul a fost creat de noi și poartă deja efectul optimizării offline, acum este momentul ca promovarea să-și facă efectul în spațiul virtual.

Etapă după etapă, poziționarea sa va fi din ce în ce mai bună și rezultatele se vor vedea clar în profitul afacerii tale.

Pentru că știm să îți oferim o campanie de marketing profesională nu am fi putut exclude folosirea tehnicii de video marketing.

Orice campanie de marketing serioasă trebuie să includă soluția cea mai rapidă de captare a atenției clienților. Prin video marketing îți asigurăm un surplus de penetrare spre nișa clienților tăi folosindu-ne de prezentări video, testimoniale video, filmări ale producției, evenimente live și multe altele.

Este o soluție eficientă care va susține excelent etapa de creare site și care cu siguranță va face diferență în cadrul competiției.

Să fii prezent cu noutăți în spațiul virtual este esențial pentru afacerea ta. Avem capacitate, ingeniozitate și performanța de a lansa în publicați media online informații despre activitatea ta.

Faptul că am lucrat pentru creare site solicitat de tine ne ajută mult. Știm deja că vrei să fii prezent tot mai mult în mediul online, iar pentru acest lucru putem continua promovarea prin anunțarea activității tale.

Vom crea special conținut scris de tip comunicate de presă și advertoriale care vor fi optimizate SEO și vor purta informație relevantă despre tine.

Pachete Creare Site Start Up | Fonduri Europene

Am lansat pachetele optimizate pentru programul Start Up Nation cu ajutorul cărora vei deveni deținătorul unui site performant care va fi oglinda afacerii tale. Verifică cu atenție care dintre aceste oferte îți este pe plac și intră cât mai curând în contact cu echipa noastră.

  •  Cheltuială Deductibilă 100%

  •  Acceptăm Cerere De Plată

  •  Ne Încadram În Orice Buget

Noi facem ca timpul să lucreze de această dată în favoarea ta pentru a deveni câștigător cu planul tău de afaceri.

Start Up Nation 2018PACHET BASIC4000.00 RON

1 SINGURA PLATA

Design Personalizat

Logo Personalizat

WebSite Responsive

Formular De Contact

Maxim 5 pagini

5 Conturi de Email

Content Marketing

Site De Prezentare

Optimizare OnPage

Suport Achizitie Domeniu

Gazduire 12 Luni - Gratuit

Suport Instalare Certificat SSL

Garantie 12 Luni

24/7 Customer Support


PACHET OPTIM


6000.00 RON

1 SINGURA PLATA

Design Personalizat

Logo Personalizat

WebSite Responsive

Formulare De Contact

Maxim 15 pagini

10 Conturi de Email

Implementare Chat Online

Content Marketing

Site De Prezentare / Magazin Online

Optimizare OnPage

Platforma Administrabila

Achizitie Domeniu - Gratuit

Gazduire 12 Luni - Gratuit

Instalare Certificat SSL - Gratuit

Garantie 1 An

24/7 Customer SupportPACHET PROMOVARE


1600.00 RON

PLATA LUNARA

Optimizare On-Page :

5 Cuvinte Cheie Principale

10 Cuvinte Cheie Secundare

Optimizare Continut

Optimizare Imagini

Optimizare Titluri + Descrieri

Optimizare Off-Page :

1 Articol Pe Blog cu PA Minim 21

1 Articol Pe Blog Cu PA Minim 25

1 Articol Pe Blog Cu PA Minim 31

2 Comunicate De Presa

3 Comentarii Pe Bloguri

Creare Pagina Facebook

Adaugare Site In Google & Bing

Inscrierea In Google Business

Monitorizare Zilnica


Vrei mai mult TRAFIC ?

 Îți oferim un audit SEO GRATUIT. Contactează-ne acum!