Loading...
Creare si Promovare Site Start Up Nation 2017 | Bavali.ro 2017-12-11T06:47:08+00:00

Oferta Speciala Creata Pentru Programul Creare Site Start Up Nation

Fiecare dintre beneficiile pe care ti le propunem au fost atent alese si au girul consultantilor autorizati in domeniu. Dupa creare site special adaptat cu cerintele Start Up Nation vei avea la indemana un instrument extrem de util pentru promovarea afacerii, un website competitiv in fata concurentei. Priveste aceasta facilitate ca pe un bonus important pe care il primesti fara niciun cost chiar la deschiderea afacerii pe care vrei sa o lansezi.

start-up-nation-risc

Riscuri zero


Costurile pentru oricare pachet de creare site sunt suportate integral in cadrul programului Start Up Nation Romania si te asiguram ca produsul nostru este fara echivoc eligibil.
.

START UP 2017

Perioada de gratie


Conform programului Start Up Nation vei primi in cel mult 90 de zile suma aferenta serviciilor pe care le-ai contractat cu echipa noastra si pe care ti le-am facturat conform contractului intocmit.

CREARE SITE

Rapiditate

Este esential ca tu sa fii multumit, iar acest lucru stim ca se poate realiza numai daca vei fi si tu parte din aceasta lucrare care iti va reprezenta afacerea. In cel mult 14 zile activitatea iti vom preda cheile site-ului dorit.
.

Cheltuiala deductibila 100%

Vizibilitatea ta este esentiala pentru a-ti promova activitatea, de aceea proiectul Start-Up Nation Romania acorda sustinere financiara completa pentru crearea unui site si serviciile aferente de promovare in mediul online.

eligibilitate start up nation

Conditii preferentiale Start Up Nation


Echipa noastra se ocupa de site-ul tau in totalitate, iar costurile vor rezulta din intocmirea unui contract si emiterea unei facturi a carei suma este eligibila conform programului Start-Up Nation Romania.

Inregistrare si gazduire domeniu

Iti punem la dispozitie suport pentru achizitionarea domeniului precum si 12 luni de gazduire gratuita. Conform contractului semnat pentru programul programul Start-up Nation Romania iti oferim garantie de buna executie si functionare pentru 6 luni.

WEB SITE ELIGIBIL START UP NATION 2017?

VREAU SITE

Motivele Pentru Care Ne Vrei Langa Start Up-ul Tau:

Daca apreciezi profesionalismul in orice domeniu atunci noi te asiguram ca ti-l putem oferi. Stim sa lucram atent, folosim solutii de ultima ora, oferim performanta si autenticitate in tot ceea ce tine de crearea unui website, lansarea sa si promovarea online. Acesta este motivul pentru care am lansat pachetele de servicii pentru Start-up Nation Romania cu ajutorul carora vei deveni detinatorul unui site performant care va fi oglinda afacerii tale.

Creare Web Site

Concepem si particularizam atat structura cat si designul site-ului tau pentru ca tu sa lucrezi relaxat cu un produs profesional.


Pentru ca dorintele si necesitatile tale sunt importante in legatura cu solicitarea de creare site iti vom asigura cel mai bun design si o structura fluida pentru vizualizarea site-ului.

Fiecare linie de program pe care o vom scrie este implicit gandita sa iti asigure potential pentru o promovare online de cea mai buna calitate.
.

Design Responsive

Inca de la inceputul activitatii de creare site vom lucra astfel incat produsul solicitat sa fie impecabil pentru vizualizare pe orice dispozitiv.

Clientii tai vor putea vizualiza informatiile site-ului de pe orice dispozitiv static sau mobil. Fie ca este un calculator, o tableta, sau un smartphone, calitatea informatiilor afisate nu va avea de suferit.

Imaginile, textul si grafica noului tau web site se vor adapta perfect in functie de fiecare display in asa fel incat experienta utilizatorului in navigare sa fie confortabila.

Content Marketing

Lupta pentru vizibilitatea afacerii tale se duce continuu pentru ca posibili concurenti abia asteapta sa-ti ia locul in topul preferintelor.


Nu este suficient ca ai beneficiat deja de creare site in stil profesional. Este necesar sa fie sustinuta in continuare legatura cu clientii printr-un dialog online informativ.

Acesta se va axa pe crearea unei notorietati a afacerii tale prin aducerea contanta a unui continut de valoare si simultan relevant, totul in scopul de a atrage si mentine clientii fideli.

Promovare WebSite

Dupa creare site profita de eficienta unei echipe experimentate care va lucra pentru promovarea sa online prin metode profesionale care tin pasul cu tehnicile din domeniu.

Acorda-ne incredere si iti vom arata ca site-ul tau va intra in topul rezultatelor cautarilor pentru domeniul tau de activitate. Pentru ca website-ul a fost creat de noi si poarta deja efectul optimizarii offline, acum este momentul ca promovarea sa-si faca efectul in spatiul virtual.
Etapa dupa etapa, pozitionarea sa va fi din ce in ce mai buna si rezultatele se vor vedea clar in profitul afacerii tale.

Video Marketing

Pentru ca stim sa iti oferim o campanie de marketing profesionala nu am fi putut exclude folosirea tehnicii de video marketing.

Orice campanie de marketing serioasa trebuie sa includa solutia cea mai rapida de captare a atentiei clientilor. Prin video marketing iti asiguram un surplus de penetrare spre nisa clientilor tai folosindu-ne de prezentari video, testimoniale video, filmari ale productiei, evenimente live si multe altele. Este o solutie eficienta care va sustine excelent etapa de creare site si care cu siguranta va face diferenta in cadrul competitiei.

Publicatii media

Sa fii prezent cu noutati in spatiul virtual este esential pentru afacerea ta. Avem capacitate, ingeniozitate si performata de a lansa in publicati media online informatii despre activitatea ta.

Faptul ca am lucrat pentru creare site solicitat de tine ne ajuta mult. Stim deja ca vrei sa fii prezent tot mai mult in mediul online, iar pentru acest lucru putem continua promovarea prin anuntarea activitatii tale.

Vom crea special continut scris de tip comunicate de presa si advertoriale care vor fi optimizate SEO si vor purta informatie relevanta despre tine.

Cum Imi Ajuta Un Site Promovat Start Up-ul?

Evolutia afacerii tale este important sa fie sustinuta inca din prima sa luna si sa continue constant pe toata durata existentei sale. In conditiile actuale cand concurenta este atat de incisiva nu poti exista ca firma cu rezultate notabile fara o promovare online profesionala. Suntem experti in metode si tehnici de optimizare care sunt permanent actualizate in functie de evolutia mediului online. Suntem atenti la orice schimbare apare si actionam pentru a-ti aduce afacerea in topul cautarilor online.

Video Prezentare

Pachete Creare Site Start Up Nation 2017

Am lansat pachetele optimizate pentru programul Start Up Nation cu ajutorul carora vei deveni detinatorul unui site performant care va fi oglinda afacerii tale. Verifica cu atentie care dintre aceste oferte iti este pe plac si intra cat mai curand in contact cu echipa noastra. Noi facem ca timpul sa lucreze de aceasta data in favoarea ta pentru a deveni castigator cu planul tau de afaceri.PACHET BASIC

40 Proiecte Maxim


6000.00 RON

1 SINGURA PLATA

Design Personalizat

Logo Personalizat

WebSite Responsive

Formular De Contact

5 Conturi De Email

Implementare Chat Online

Content Marketing

Site De Maxim 10 Pagini

Optimizare OnPage

Platforma Administrabila

Suport Achizitie Domeniu

Gazduire 12 Luni - Gratuit

Instalare Certificat SSL

Garantie 6 Luni

24/7 Customer Support

AU MAI RAMAS DOAR 14 LOCURI!


PACHET OPTIM

40 Proiecte Maxim

8000.00 RON

1 SINGURA PLATA

Design Personalizat

Logo Personalizat

WebSite Responsive

Formular De Contact

20 Conturi De Email

Implementare Chat Online

Content Marketing

Site De Maxim 30 Pagini

Optimizare OnPage

Platforma Administrabila

Suport Achizitie Domeniu

Gazduire 12 Luni - Gratuit

Instalare Certificat SSL

Garantie 1 An

24/7 Customer Support

* 3 Luni Pachet Promovare Inclus

AU MAI RAMAS DOAR 11 LOCURI!


PACHET PROMOVARE

60 Proiecte Maxim

2100.00 RON

PLATA LUNARA

Optimizare On-Page :

5 Cuvinte Cheie Principale

10 Cuvinte Cheie Secundare

Optimizare Continut

Optimizare Imagini

Optimizare Off-Page :

1 Articol Pe Blog cu PA Minim 21

1 Articol Pe Blog Cu PA Minim 25

1 Articol Pe Blog Cu PA Minim 31

2 Comunicate De Presa

3 Comentarii Pe Bloguri

Creare Pagina Facebook

Adaugare Site In Google & Bing

Inscrierea In Google Business

Monitorizare Zilnica


6 LUNI LA DOAR 8000 RON
CERE O OFERTA PERSONALIZATA!
NUME *
PRENUME *
EMAIL*
TELEFON

ALEGE PACHETUL:

SUBIECT

CU CE VA PUTEM AJUTA?