Loading...
Optimizare site Local 2017-12-10T14:12:29+00:00

Ce este Local SEO ?

Clientii te cauta, dar te gasesc? bavali concept te transforma intr-un magnet pentru clientii din orasul tau!

Local SEO seamana foarte mult cu optimizarea SEO, doar ca vizeaza in special orasul in care TU iti desfasori activitatea profesionala. Atunci cand un utilizator Google cauta referinte si/sau informatii despre o afacere locala, motorul de cautare afiseaza automat 7 afaceri locale. Business-urile care se afla in top sunt si cele care primesc cele mai numeroase si mai calitative vizite. Rata ca vizitatorii sa se transforme in cumparatori este mult mai mare in cazul afacerilor aflate in primele rezultate.

Prin serviciul de optimizare site local te plasam in topul celor mai relevante afaceri locale!

optimizare site local
Vreau Optimizare Site Local

Cum te putem ajuta sa devii afacerea locala numarul #1 in Google?

Clientii au incredere in recomandarile Google. Odata ajunsa pe cea mai inalta treapta in rezultatele motorului de cautare, asta inseamna ca Google a atribuit afacerii tale votul sau de incredere si importanta.

bavali concept te ajuta sa convingi Google-ul ca tu reprezinti o afacere locala cu adevarat relevanta.

Prin SEO OnPage, optimizarea contentului, linkbuilding, review-uri, recenzii, comentarii, imagini si clipuri video optimizate, iti pozitionam afacerea in primele rezultate in Google Places!

optimizare seo site

Optimizare Site

Modificarile corecte si eficiente din structura interna a site-ului sunt extrem de importante. Ele reprezinta fundatia unui proces de Local SEO cu adevarat productiv. Daca pornesti cu dreptul pe calea succesului, acesta este aproape GARANTAT.

optimizare site

Link Building

O afacere locala importanta, relevant pentru consumatori, care ofera produse si/sau servicii de o calitate ireprosabila, trebuie promovata pe cat mai multe site-uri si bloguri. In timp, aceste recomandari avizate iti castiga cea mai buna pozitie in Google Places.

optimizare

Optimizare Content

Cuvintele cheie alese natural si relevant pentru afacerea ta sunt plasate strategic in continutul text al site-ului. Contentul optimizat trebuie sa satisfaca cerintele si conditiile Google, dar trebuie sa indeplineasca si nevoia de informare. Textul vinde!

Optimizare site

Vrei sa fii pe locul #1 in rezultate Google din judetul tau?

Nu conteaza nisa afacerii sau tipul de produse si/sau servicii pe care le vinzi. Atunci cand potentialii clienti cauta informatii pe Google despre acel sector de business, afacerea ta locala trebuie sa fie in topul celor mai relevante rezultate. bavali concept implementeaza toate strategiile de Local SEO existente pentru a te propulsa pe prima pagina in Google Places. In plus, suntem intotdeauna in cautare de noi solutii si procedee de promovare eficiente, nemaipomenite si nemaiauzite.

Optimizare site

Bavali Concept SRL este partenerul pe termen lung de care ai nevoie!

Pe langa tot ceea ce se face in mod obisnuit, pe langa serviciul de optimizare site pe care il implementeaza toti specialistii SEO, ne place sa venim intotdeauna cu ceva in plus. Dezvoltam afaceri si asiguram progresul business-urilor prin metode inovatoare si originale. Noul ne provoaca, creativitatea reprezinta pentru noi o resursa inepuizabila, iar caile nebatatorite de alti oameni sunt printre cele mai interesante!

optimizare site local
Optimizare site local

De ce afacerea ta are nevoie de optimizarea site-ului LOCAL ?

Problema se pune altfel: cat de cunoscut vrei sa ajunga business-ul tau? Cat de departe vrei sa ajungi ca afacerist? Poti vinde doar pentru localnicii din cartierul unde se afla business-ul tau si poti astepta, fara sa faci nimic deosebit, ca numarul clientilor veniti prin recomandarile din gura in gura sa creasca de la sine SAU poti decide sa vinzi unui intreg judet prin recomandarea celui mai utilizat motor de cautare din lume, Google!

Toti internautii stiu ca Google NU atribuie votul sau de incredere si importanta oricui, tocmai de aceea afacerile care se afla pe prima pagina sunt si cele care inregistreaza cele mai mult vizite si cele mai numeroase si mai mari vanzari.

Optimizare site local

CERE O OFERTA PERSONALIZATA!

NUME *
PRENUME *
EMAIL*
TELEFON

WEBSITE

SUBIECT

CU CE VA PUTEM AJUTA?