Loading...
Video Marketing 2017-12-10T14:26:01+00:00

Un lider in online prin Video Marketing !

Textul vinde, imaginea face cat o mie de cuvinte, iar promovarea prin video marketing reprezinta cel mai eficient si mai puternic instrument de publicitate din Romania. Materialele video sunt instrumente redutabile de marketing online sau TV pentru ca ele actioneaza rapid si eficient. Cand spui video marketing spui actiuni de promovare complete, complexe, dinamice si memorabile. Prin video marketing informatia se raspandeste extrem de rapid.

Clipurile pot fi incarcate si integrate oriunde, iar raspandirea lor se realizeaza printr-un simplu click. Astfel afacerea ta are capacitatea de a deveni un subiect viral intr-un timp foarte scurt. Ba chiar mai mult decat atat, studiile au dovedit ca oamenii retin cu 60% mai multe informatii decat in cazul unui simplu text citit.

Video Marketingul reprezinta viitorul publicitatii online!

Vreau Video Marketing

Servicii de video marketing sau cum sa iti maresti vanzarile in online!

video marketing

YouTube Video Ads

Sunt peste 1 milion de canale de youtube romanesti si peste 7 milioane de utilizatori unici. Mare parte dintre acestia pot deveni cumparatorii tai daca plasezi spoturi video creative pe Youtube.

Video Marketing

Video Marketing

Fiind cel mai mare, mai important si mai utilizat motor de cautare, atunci este aproape obligatoriu sa inserezi astfel de spoturi publicitare pe Google. Prin inserarea unui simplu embed cod, orice site poate gazdui clipul tau publicitar.

Social video marketing

Social Video Ads

Absolut toate retelele de socializare gazduiesc gratuit un numar nelimitat de materiale video. Este de ajuns sa oferi oamenilor un material frumos, amuzant si/sau captivant, iar ei il vor distribui de la sine, promovandu-te gratuit.

Promovarea prin video marketing este viitorul vanzarilor online:

Materialele video atrag atentia, impresioneaza daca sunt concepute intr-un mod exceptional, genereaza mult trafic, se distribuie de la sine, iar asimilarea mesajului cheie se realizeaza mult mai eficient. Clipul video contine imagini dinamice si text, ceea ce inseamna ca omul va reactiona mai rapid si se va decide mult mai usor. Dubiile pot fi inlaturate prin tuturiale video profesioniste, iar un consumator fara indoieli devine un cumparator fericit.

64

Clienti multumiti

Acestia sunt clientii care au inteles ca video marketingul este viitorul publicitatii online, iar acum se bucura de un business de succes.

33

Clipuri de TOP

Clipurile de top promoveaza eficient o afacere, castiga simpatia consumatorilor si asigura vanzari mult mai mari.

80

Campanii de succes:

O campanie de optimizare SEO de succes foloseste video marketingul ca instrument valoros de promovare.

211

TOP 10 in Google

Top 10 Google este un target mai usor de atins atunci cand combini optimizarea SEO cu campaniile de video marketing.

Video Marketing

De ce sa alegem serviciile de Video Marketing ?

  • Clipurile video te concteaza rapid cu clientii;
  • Creste notorietatea brandului.
  • Targetarea se realizeaza mai eficient;
  • Rezultatele campaniei sunt mai rapide;
  • Rata de conversie este mult mai mare;
  • Video marketingul sporeste increderea clientilor;

Brand awareness prin video marketing:

Dezvoltarea brandului si notorietatea acestuia reprezinta un scop important pentru orice afacere care se doreste a fi un business de succes. Orice campanie puternica de marketing foloseste clipurile video pentru a ajunge in atentia publicului tinta. Productiile video atrag atentia si isi ating obiectivul mult mai eficient decat textele sau imaginile simple.

Tutoriale, testimoniale, transmiteri live, emisiuni, filmari, toate aceste instrumente au capacitatea de a deveni continuturi virale care, contrar textelor, nu pot fi uitate usor. Un clip video poate fi identificat si accesat mult mai repede si mai usor decat un text. Durand putin, spoturile video nu plictisesc.

Asadar, video marketingul este viitorul publicitatii online din Romania!

Vreau Video Marketing

CERE O OFERTA PERSONALIZATA!

NUME *
PRENUME *
EMAIL*
TELEFON

WEBSITE

SUBIECT

CU CE VA PUTEM AJUTA?