Un lider în online prin Video Marketing !

 Fi cu un pas înaintea concurenței

Video Marketingul reprezintă viitorul publicității online!

Textul vinde, imaginea face cât o mie de cuvinte, iar promovarea prin video marketing reprezintă cel mai eficient și mai puternic instrument de publicitate din România. Materialele video sunt instrumente redutabile de marketing online sau TV pentru că ele acționează rapid și eficient. Când spui video marketing spui acțiuni de promovare complete, complexe, dinamice și memorabile. Prin video marketing informația se răspândește extrem de rapid.

Clipurile pot fi încărcate și integrate oriunde, iar răspândirea lor se realizează printr-un simplu click. Astfel afacerea ta are capacitatea de a deveni un subiect viral într-un timp foarte scurt. Ba chiar mai mult decât atât, studiile au dovedit că oamenii rețin cu 60% mai multe informații decât în cazul unui simplu text citit.

Brand awareness prin video marketing:

Dezvoltarea brandului și notorietatea acestuia reprezintă un scop important pentru orice afacere care se dorește a fi un business de succes. Orice campanie puternică de marketing folosește clipurile video pentru a ajunge în atenția publicului țintă. Producțiile video atrag atenția și își ating obiectivul mult mai eficient decât textele sau imaginile simple.

Tutoriale, testimoniale, transmiteri live, emisiuni, filmări, toate aceste instrumente au capacitatea de a deveni conținuturi virale care, contrar textelor, nu pot fi uitate ușor. Un clip video poate fi identificat și accesat mult mai repede și mai ușor decât un text. Durând puțin, spoturile video nu plictisesc.

Așadar, video marketingul este viitorul publicității online din România!

Video Marketing

De ce să alegem serviciile de Video Marketing ?

Video Marketingul este cel mai important proces de promovare online in 2018.

  • Clipurile video te conecteaza rapid cu clienții;

  • Crește notorietatea brandului;

  • Targetarea se realizează mai eficient;

  • Rezultatele campaniei sunt mai rapide;

  •  Rata de conversie este mult mai mare;

  • Video marketingul sporește încrederea clienților;

Servicii de video marketing sau cum să îți mărești vânzările în online!

Sunt peste 1 milion de canale de youtube românești și peste 7 milioane de utilizatori unici. Mare parte dintre aceștia pot deveni cumpărătorii tăi dacă plasezi spoturi video creative pe Youtube.

Fiind cel mai mare, mai important și mai utilizat motor de căutare, atunci este aproape obligatoriu să inserezi astfel de spoturi publicitare pe Google. Prin inserarea unui simplu embed cod, orice site poate găzdui clipul tău publicitar.

Absolut toate rețelele de socializare găzduiesc gratuit un număr nelimitat de materiale video. Este de ajuns să oferi oamenilor un material frumos, amuzant și/sau captivant, iar ei îl vor distribui de la șine, promovându-te gratuit.

Promovarea prin video marketing este viitorul vânzărilor online:

Materialele video atrag atenția, impresionează dacă sunt concepute într-un mod excepțional, generează mult trafic, se distribuie de la sine, iar asimilarea mesajului cheie se realizează mult mai eficient. Clipul video conține imagini dinamice și text, ceea ce înseamnă că omul va reacționa mai rapid și se va decide mult mai ușor. Dubiile pot fi înlăturate prin tuturiale video profesioniste, iar un consumator fără îndoieli devine un cumpărător fericit.

Site Web Personalizat: Povestea Afacerii Tale în ONLINE !
Pregătește-te pentru Succes: Beneficiaza de un Site Web GRATUIT. Doar 3 locuri rămase pentru site-uri GRATUITE luna aceasta! Profită acum!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec